Signage for events

Een meeting, een presentatie, een showroom, een winkelruimte… Elk moment en elke plek waar een optimale aandacht gewenst is, wordt zoveel boeiender en levendiger met de nieuwe digitale middelen. Digital signage is booming business in de communicatiewereld. En wij passen ze op een intelligente manier toe. Rekening houdend met de beschikbare ruimte, de aard van de boodschap, de doelgroep die u wil bereiken én het budget dat u ter beschikking staat.

Hologram

Met driedimensionele of holografische projecties kunt u een product of dienst laten ‘leven’ als nooit tevoren en voegt u letterlijk een nieuwe dimensie toe aan uw communicatie.
Een koffiebreak tijdens een conferentie wordt een echt belevingsmoment. Een etalage of een winkelvloer wordt een geanimeerd gebeuren. Netwerken of verkopen wordt puur entertainment.

Kadanz-Event op maat-Signage_02

Uw bedrijfsgebouw of eventruimte op een unieke manier tot leven brengen? Communiceren op straat? In uw eigen omgeving? Streetview videomapping is een projectietechnologie waarmee u een statische omgeving op een begeesterende manier kunt animeren en uw communicatie die zo belangrijke emotionele meerwaarde kunt geven.

Shopping experience

Een slimme projector met spiegel, gestuurd door de passende hard- en software. Meer is niet nodig om een winkel- of presentatieruimte om te toveren tot een experience omgeving waar klank en beeld samen voor de gewenste ambiance zorgen en dus … voor enthousiaste klanten. Een technologie die Kadanz als geen ander in de vingers heeft en geheel op maat voor u ontwikkelt.