Pop-in

Communiceer waar het werkt. In de werkomgeving zelf.

Klinkt logisch, niet? En toch gebeurt het nog (te) zelden. Een infomoment, een opleidingssessie, een presentatie. Allemaal momenten waarop u de volle aandacht verlangt van uw medewerkers. Hoe verzekert u zich van die aandacht? Niet door afstand te creëren, maar door toenadering te zoeken. Niet in een anonieme ruimte, maar op de werkplek zelf. Niet op een podium, maar tussen uw medewerkers. Daar waar de mensen die u wilt bereiken zich comfortabel voelen en dus vanzelf ontvankelijker zijn voor uw boodschap.

Neem even contact met ons op! of bel de hotline +32 472 31 61 36

Hebt u uw medewerkers iets te melden en wilt u dat er met een scherp oor naar u geluisterd wordt? Geen betere plek dan de werkplek om uw mensen ook daadwerkelijk te bereiken, te informeren en te motiveren. En geen betere manier om die informatie vlot te communiceren dan met de juiste audio-visuele support. Kadanz & Partners ontwikkelde een meetingconcept waarvan de efficiëntie alleen wordt overtroffen door de meervoudige winst die het u oplevert. 

De benefits?
Tel even mee.

U noch uw medewerkers hoeven zich naar vreemd terrein te verplaatsen. Klank en beeld worden verzorgd door een meetingmanager die vertrouwd is met producties in grote en kleine ruimten. Micro, lcd-scherm(en) en regie-apparatuur worden in de kortst mogelijke tijd geïnstalleerd. En mocht er op locatie toevallig geen stroomvoorziening zijn, dan hebben we ook daar een oplossing voor.

De pop-in meeting ‘voedt’ uw audience niet alleen met de nodige informatie, maar desgewenst ook met een smakelijke lunch-uit-het-vuistje. Want Kadanz & Partners levert naast de nodige audiovisuele support ook passende food & drinks, al dan niet inclusief praktische tafeltjes en zitjes. Zo hoeft u ook daarvoor geen extra mensen of een cateringservice in te zetten. 
Noem het zoals u wilt: een minimeeting met een maximale output, een audiovisuele foodtruck, een confrontatie op locatie … Zeker is dat u met de pop-in meeting een training, een conferentie of een presentatie organiseert die nog lang in de hoofden zal nazinderen.

Volg Pop-in-meeting via social media