Dank voor uw aandacht

Alles staat klaar voor een memorabele speech, een boeiende voordracht, een overtuigende  presentatie. De microfoon, de boxen, de schermen, de projector. Het enige waar het publiek nog op wacht is de spreker. Hoe brengt u de tekst die u hebt voorbereid ook sterk en geloofwaardig over? Hoe creëert u spontaan het beoogde enthousiasme? Kortom, stààt u er straks, als u voor uw publiek staat?  

Jan Dewinter

Stap 1 naar een geslaagde meeting

Vraag een professionele presentator of presentatrice wat hij of zij het belangrijkste vindt voor een goede presentatie en het antwoord luidt onveranderlijk: technische support & vlotte productie. Een service die Kadanz als a/v specialist meer dan onder de knie heeft. Samen met u bereiden we de meeting of het event tot in de puntjes voor. En als het zover is, kunt u rekenen op onze expertise, wij brengen u in contact met senior producers, regisseurs en/of productiehuizen.

Als we Jan Dewinter (Testbeeld) even mogen citeren:
" Als producer breng ik de juiste mensen op het juiste moment samen".

En een citaat van Josiane Saenen (uit mijn VTM periode):
"Check en dubbelcheck".

Kristel Ogiers

Stap 2 naar een geslaagde meeting

Als meetingmanager hebben we al heel wat sprekers mogen ‘capteren’. We hebben prille beginners vaak onverwacht zien scoren en ervaren CEO’s al even onverwacht zien stuntelen. Neem geen risico’s. Roep de support in van het coaching team als u zeker wilt zijn van een sterk speakers moment. Een technicus zorgt ervoor dat u snel met het technische aspect vertrouwd bent. En een psychologe begeleidt u met tips en tricks om niet uit de toon te vallen, maar op een vlotte, gedecideerde manier de toon te zétten.