Set & Setdressing

Geen succesvol event
zonder de passende set en setdressing

Een event of een presentatie is al lang geen statisch gebeuren meer. Het publiek van nu wil geprikkeld worden, genieten, ontdekken. Entertainment, fun en beleving zijn de ordewoorden vandaag de dag. Ontdek hoe u met eenvoudige middelen een event of een presentatie op poten zet waarmee u uw gasten en genodigden op hun wensen en verwachtingen bedient. Met een absolute winwin als resultaat.

 

Maatwerk

Let there be light!

Maatwerk is ondenkbaar zonder de passende lichtaccenten. Licht verandert een podium in een magische omgeving. Een deco wordt omgetoverd tot een dynamische live set die de toeschouwers in de ban houdt en uw event opwaardeert tot een beklijvend gebeuren. Creëer de juiste sfeer, op maat van uw doelstellingen, uw verwachtingen en uw middelen. Reken op Kadanz voor de ontwikkeling en de regeling van een pasklaar setdesign.

Systeemwanden

Het perfecte kader voor uw presentatie

Een mooie, dynamische wand voor uw event of uw stand, perfect afgestemd op de beschikbare ruimte, het gewenste concept en het voorhanden budget? Die u bovendien integraal kunt recupereren voor uw volgend event? Kadanz zorgt ervoor, in partnership met beMatrix en AV-d, bedenker en eigenaar van dit unieke, modulaire, 100% herbruikbare wandsysteem.

Pipe & drape

Een aantrekkelijk decor tegen een hoogst aantrekkelijke prijs.

Een event is meer dan ooit entertainment. Een beursstand, een presentatie, extern of in uw eigen omgeving aantrekkelijk aankleden? Een ruimte verdelen en onthaalvriendelijk inrichten? Creëer een unieke sfeer met snel en makkelijk te installeren gordijnsystemen en bijbehorende accessoires. Een budgetvriendelijke oplossing met de garantie van een mooi, hoogkwalitatief resultaat. En uiterst tevreden gasten of klanten als bonus.