Projectie & Powerpoint

Presentatie, hulpmiddelen en regiesets zijn het stokpaardje van Kadanz. Het zijn momenten waarop wij onze expertise tenvolle kunnen ontplooien en onze productiecapaciteit voor 100% kunnen benutten. En dan hebben wij het niet meteen over een wereldspektakel met glamour, vuurwerk en beroemde gasten, maar over een presentatie waarbij er maar één in de spotlights staat: uw product.

Een foutloze presentatie, met de draadloze klikker

Uw presentatie perfect in de hand houden? Kadanz stelt u een draadloze klikker voor die perfect werkt tot op een afstand van 50 meter en op RF signalen en waarmee meerdere computers kunnen worden aangestuurd. En dat op een eenvoudige, bedieningsvriendelijke manier, zonder de gevreesde go to black knop. Een onmisbare tool voor het professioneel verloop van uw presentaties

Wij kozen voor Barco apparatuur. Waarom? Het gamma van Barco is erg uitgebreid, van een eenvoudige switch (bv. 2 computers & een logo) naar de high-end 4K screen management systemen (bv. 32 inputs & 14 outputs) ideaal dus voor panoramische presentaties.

Hou de tijd in de gaten, op de sprekersklok

Uw event is tijdsgebonden. Elke tussenkomst is nauwgezet gepland en getimed. Ook uw gastspreker wil graag cotrole over de spreektijd. De sprekersklok is daartoe een uitstekend middel. Afhankelijk van zijn of haar wensen kunt u de klok laten vooruit- of terugtellen, de klok zodanig instellen dat de spreker op het gewense tijdstip een seintje ontvangt dat de spreektijd er bijna op zit enz. En voor alle zekerheid kunt u ook in de zaal een klokje voorzien om de timing vandaaruit te volgen.

 Desktop of laptop, wij adviseren u met plezier.
Onze computers zijn steeds voorzien van Office 365 ( Word, Excel, PowerPoint)

Apple MacBook Pro en Mac Pro - Microsoft surface 4 pro

Playback Pro is een handige software (uitsluitend voor Apple computers) om films, logo's of geluidsfragmenten éénvoudig klaar te zetten en weer te geven. Instant replay, loops,....

De mediaserver van Barco leek ons erg geschikt, deze is uitermate geschikt om voor de effectieve productie een correcte haalbaarheidsstudie uit te voeren.

Meer power in uw speech, met de prompter of autocue

Hét hulpmiddel bij uitstek voor een spreker die zijn/haar presentatie foutloos wil laten verlopen. De tekst rolt in een aanpasbaar spreektempo over twee spiegels of strategisch opgestelde ledschermen, zodat de spreker of presentator 100% kan focussen op het publiek. Meer info over onze prompters of autocues vindt u op onze ‘snelle formules

Wees zeker als spreker, met de comfortmonitor.

Als spreker wilt u natuurlijk graag vlot en onbevangen op een podium staan. Contact maken met uw publiek, zonder voortdurend op het scherm achter u te moeten kijken. Een sprekersmonitor is daartoe hét ideale hulpmiddel. Zo kunt u probleemloos speaker notes checken, de huidige en de volgende dia bekijken en ziet u ook hoeveel tijd u nog rest, zodat u volstrekt meester bent en blijft over uw speech of uw presentatie.

U heeft een presentatie of een vergadering waarbij u kwaliteit wilt uitstralen?
 - Kunnen wij projecteren met daglicht?
 - Wij wensen onze presentatie eer te geven in High Definition of is  4K toch beter?
Dat zijn vragen die u niet alleen hoeft te beantwoorden. Wij helpen u stapsgewijs bij het kiezen van de juiste projector voor uw presentatie, vergadering of gevelprojectie.

Hoe groot moeten wij projecteren?
Front- of backprojectie?
Of liever een panoramisch op maat gemaakt scherm,...